een dag uit…

Ontmoet onze vier hoofdrolspelers Max, Julia,  Lucas & Sophie. Zij staan allemaal model voor een herkenbaar personage en hebben recentelijk slimme assistentie in meer of mindere mate omarmd. Of hebben daar de eerste stappen in hebben gezet delen hun herkenbare en menselijke overwegingen daarbinnen. Klik op de avatars om hun specifieke belevenissen na te lezen…

max | life ‘s a beach :-)

klik voor meer max

Max is een sportieve kerel, 35 jaar jong, accountmanager, woont samen  en is altijd optimistisch. Hij vindt het belangrijk om gezond te blijven. Familie en gezin staan hoog in zijn prioriteitenlijst. Hij wordt binnenkort weer vader en is daar dan ook veel mee in de weer. Zijn ouders wonen vlakbij. Zij zijn  happy 60 plussers en hij helpt hen graag bij allerhande klussen. Max houdt verder van eenvoudig design en is daadkrachtig ingesteld.

julia | techgirls rule!

klik voor meer julia

Julia is een vlotte dame van 26 jaar oud en fervent gebruiker van slimme assistentie en toepassingen voor een slim huis. Hoewel ze dat leuk vind, doet ze niet alles voor zichzelf. Julia is marketeer, influencer & vlogger. Ze doet dit dan ook niet alleen voor zichzelf,  maar ook voor haar vele trouwe volgers. Ze test, experimenteert en deelt haar leven op social media. Ze wil wel onafhankelijk kritisch kunnen zijn. Dat levert de leukste content op. Julia is geïnteresseerd in duurzaamheid en technologie. Maar die moet wel ‘gewoon’ werken, niet te technisch zijn en vooral leuk zijn.

lucas | levensgenieter

Lucas is een druk bezet man van 52 jaar. Hij heeft een goede, maar veeleisende baan in de randstad. Hij is een man van getallen, want feiten spreken luider dan meningen. Zijn kinderen zijn het huis uit en hij geniet met zijn vrouw wat meer van het leven. En dat genieten doet hij steeds bewuster. En door de toepassing van slimme toepassingen die fors geld besparen, kunnen ze samen nog meer genieten.

sophie | zekerheidszoeker

Sophie is een alleenstaande moeder, 39 jaar oud en heeft haar leven na haar scheiding weer goed op de rit. Ze combineert haar werk met de zorg voor haar kinderen en voelt zich verantwoordelijk voor haar eigen veiligheid en die van haar kinderen. Ze neemt niet te veel risico’s en laat zich graag leiden door haar vriendinnen en hun mannen als het gaat om keuzes maken.