over ons

hoi!

Leuk dat je hier bent en welkom op smartassistents.nl; hét platform voor informatie over digitale assistentie, slimme speakers & smart home toepassingen. Deze site is ontstaan omdat slimme assistentie de komende jaren snel een (heel) groot deel van ons leven uit zal gaat maken door slimme speakers, daadkrachtige algoritmen en kunstmatige intelligentie. Wij vinden dat fantastisch en inspireren je daar graag over.

smart assistents

Over slimme assistentie en de gerelateerde onderwerpen is online veel informatie te vinden. Maar nog niet overzichtelijk en op één centrale plaats. Die behoefte vullen wij voor je in. Wij willen je objectief, belangeloos & met passie informeren. Je inspireren. En je de aanknopingspunten geven als je tot adoptie over wilt gaan. Op smartassistents.nl kun je dan ook alles vinden over toepassingen van slimme en stemgestuurde assistenten. Wij willen daarmee uitgroeien tot een toonaangevend platform rondom slimme assistentie en de toepassing daarvan in iedere (slimme ) woning in Nederland.

wij geloven…

Smartassistents.nl zet zich onder meer belangeloos in voor de adoptie van voice en andere slimme assistentie die ons leven makkelijker, leuker of beter maken. Wij geloven namelijk dat iedereen recht heeft op een comfortabel dagelijks leven En dat iedereen de gelegenheid moet hebben om mee te delen in technologische vernieuwingen en de voordelen daarvan. Wij pionieren daarom in opkomende maar reeds bewezen technologieën die de kwaliteit van leven kunnen verbeteren en faciliteren de adoptie daarvan door informatie, inspiratie en beleving.

twee doelen

We hebben dan ook maar twee doelen. Slimme speakers in minimaal de helft van de Nederlandse huishouden en een 9+ voor de voorlichting en inspiratie op ons platform. Daar werken we iedere dag aan; met heel veel enthousiasme, passie en energie. Help je ons mee?

nieuw

wij zijn niet nieuw in deze markt; maar wel op een digitaal platform. Dat betekent dat we iedere dag weer opnieuw leren, informatie toevoegen en dingen op ons platform anders doen. De statische informatie vullen we dagelijks aan met de actualiteit door blogs & vlogs, interviews, reviews en tips & tricks. Alles opgesteld door experts en ervaringsdeskundigen met een afwisselende achtergrond. Maar altijd gericht op iedereen die mee wil weten over deze mooie nieuwe wereld van smart assistents.

under construction

We werken op volle kracht om dit platform het allerbeste te maken in z’n categorie. Iedere dag hebben we updates en nieuwe informatie. Aan sommige onderwerp zijn we nog niet toegekomen. En andere zijn nog verre van compleet of soms te overweldigend in de hoeveelheid informatie. Wij zijn nog aan het leren; en dat gaat met vallen en opstaan. En hoe sneller we fouten we maken, hoe sneller we verbeteren. Geef ons dan ook je waardevolle feedback op info@smartassistents.nl